Om os

Salon Nova har eksisteret siden 2014 og har før holdt til i Egebjerg Ballerup, men er netop rykket i nye flotte lokaler på Ballerupvej 7 i Værløse.

Salonen oser af hygge og vi lægger utrolig stor vægt på ekspertise og perfektion. Vi søger for, at alle føler sig velkommen og i gode hænder, og bliver sendt ud af døren med et smil på læben.

Vi er fire frisører i salonen, og for os er faget ikke bare et arbejde, men en livsstil.

Vi er meget fleksible med åbningstiderne, så hvis du ikke lige kan finde en tid som passer dig, er du velkommen til at ringe i salonen, så ser vi om vi kan finde en tid som passer dig.

Dorthe

Dorthe

Dorthe er indehaver af salon Nova og har den 4 årige frisør uddannelse og er salonens ekspert i klip og styling. Du kan altid forvente fremragende kvalitet både ved produktvejledning og behandling i stolen hos Dorthe.

Mille

Mille

Mille er er med hendes 4årige frisøruddannelse, salonens ekspert i farver og styling. Du kan altid føle dig tryg i hænderne på Mille og du vil aldrig kede dig. Mille har haft ansvaret for salonen mens Dorthe har været på barsel, og forsætter i salonen som assistent

Ann Katrine

Ann Katrine

Ann Katrine startede i salonen d. 16/9-2019.
Ann Katrine er udlært hos London Shop i Ballerup og har været udlært i 11 år.
Man føler sig hurtigt tryg i stolen hos hende og hendes gode humør. Hun mestrer alle former for farvninger og klipninger.

Maria

Maria

Maria startede i salonen d. 14/5-2019.
Maria er udlært hos Gun-Britt Coiffure og har været udlært siden 2013. Hendes faglige ekspertise på diverse farveteknikker og især på striber er høj, dertil mestrer hun også alle former for klipninger.